Precedensy GUS do PKWiU 10.82.22.0
- Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao, pakowane do sprzedaży detalicznej, z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego
4/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.82.22.0 - Czekolada i przetwory spożywcze zawierające kakao, pakowane do sprzedaży detalicznej, z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)
1
PKWiU 10.82.22.0 -
∟słomka smakowa do picia mleka o smaku czekolady
precedens GUS z 22 kwietnia 2008 r.
PKWiU 10.82.22.0 -
∟produkt przeznaczony do sporządzenia jednej szklanki napoju mlecznego o smaku czekoladowym - drobne granulki smakowe umieszczone w rurce z tworzywa sztucznego dł. ca 18cm. skład granulek: cukier, skrobia tapiokowa, aromat czekoladowy identyczny z naturalnym, kakao, guma arabska
precedens GUS z 22 listopada 2007 r.
PKWiU 10.82.22.0 -
∟wyrób spożywczy do smarowania; skład: masło krowie 75%, cukier 11%, kakao 4,2%, woda, sorbinian potasu wyrób spożywczy do smarowania; skład: masło krowie 75%, cukier 10,5%, kakao 7,5%, woda, sorbinian potasu
precedens GUS z 2 października 2007 r.
PKWiU 10.82.22.0 -
∟wyrób - ciepłe lody; skład: mąka, cukier, białko, olej, syrop skrobiowy, esencje aromatyczne, kwasek cytrynowy, soda i sól, polewa czekoladopodobna; o zawartości wody powyżej 10% masy produktu finalnego
precedens GUS z 23 lipca 2005 r.
1