Precedensy GUS do PKWiU 10.89.19.0
- Pozostałe różne artykuły spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
5/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.89.19.0 - Pozostałe różne artykuły spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)
1
PKWiU 10.89.19.0 -
∟bułka tarta z lnem mielonym” w postaci sypkiej, o składzie: bułka tarta pszenna – 50%, mielone nasiona lnu uzyskane w procesie odtłuszczenia – 50%,
precedens GUS z 8 stycznia 2013 r.
PKWiU 10.89.19.0 -
∟wyroby mleczarskie z dodatkiem oleju roślinnego, tj. różnego rodzaju wyroby masłopodobne, inne produkty do smarowania oraz wyroby seropodobne
precedens GUS z 12 lipca 2011 r.
PKWiU 10.89.19.0 -
∟guma do żucia bez cukru lub zawierająca w swym składzie syntetyczne środki słodzące
precedens GUS z 5 lutego 2010 r.
PKWiU 10.89.19.0 -
∟produkt przeznaczony do sporządzenia jednej szklanki napoju mlecznego o smaku: bananowym,truskawkowym lub karmelowym - drobne granulki smakowe umieszczone w rurce z tworzywa sztucznego dł. ca 18cm. skład granulek: cukier, skrobia tapiokowa, aromat bananowy lub truskawkowy lub karmelowy identyczny z naturalnym, guma arbska, barwnik e100
precedens GUS z 11 listopada 2007 r.
PKWiU 10.89.19.0 -
∟suplement diety o właściwościach probiotycznych w kapsułkach; skład: glukoza (substancja wypełniajaca), askorbinian sodu (stabilizator), lactobabacilus rhamnosus (bakterie), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca), glutaminian sodu, inozytol, alginian sodu (stabilizatory); składniki kapsułki: żelatyna, dwutlenek tytanu (substancja barwiaca); w opakowaniach do sprzedaży detalicznej
precedens GUS z 19 maja 2006 r.
1