Precedensy GUS do PKWiU 10.89.19.0
- Pozostałe różne artykuły spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane

 

Szukaj interpretacji do PKWiU 10.89.19.0

Podaj kod

albo hasło

  Reset

Do wyszukiwarki należy wpisać dowolny symbol klasyfikacji statystycznej. Jeżeli symbol nie jest jednak najbardziej szczegółowy, należy dodatkowo podać rodzaj klasyfikacji, bowiem w takim przypadku kody różnych klasyfikacji bywają identyczne (np. PKWiU 12 = PKD 12 = KŚT 12).
Podając hasło wyszukujesz zawsze we wszystkich precedensach do wszystkich klasyfikacji.
Hasło nie dłuższe niż 5 słów lub fragmentów słów. Np. hasło "pojazd sam" da wyniki: "pojazd - odladzarka do samolotów - zbudowany na podwoziu samochodu ciężarowego i wyposażony w podnośnik oraz urządzenie do odladzania samolotów","


5/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.89.19.0 - Pozostałe różne artykuły spożywcze, gdzie indziej niesklasyfikowane
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)

1

PKWiU 10.89.19.0 -
     ∟bułka tarta z lnem mielonym” w postaci sypkiej, o składzie: bułka tarta pszenna – 50%, mielone nasiona lnu uzyskane w procesie odtłuszczenia – 50%,
precedens GUS z 8 stycznia 2013 r.

PKWiU 10.89.19.0 -
     ∟wyroby mleczarskie z dodatkiem oleju roślinnego, tj. różnego rodzaju wyroby masłopodobne, inne produkty do smarowania oraz wyroby seropodobne
precedens GUS z 12 lipca 2011 r.

PKWiU 10.89.19.0 -
     ∟guma do żucia bez cukru lub zawierająca w swym składzie syntetyczne środki słodzące
precedens GUS z 5 lutego 2010 r.

PKWiU 10.89.19.0 -
     ∟produkt przeznaczony do sporządzenia jednej szklanki napoju mlecznego o smaku: bananowym,truskawkowym lub karmelowym - drobne granulki smakowe umieszczone w rurce z tworzywa sztucznego dł. ca 18cm. skład granulek: cukier, skrobia tapiokowa, aromat bananowy lub truskawkowy lub karmelowy identyczny z naturalnym, guma arbska, barwnik e100
precedens GUS z 11 listopada 2007 r.

PKWiU 10.89.19.0 -
     ∟suplement diety o właściwościach probiotycznych w kapsułkach; skład: glukoza (substancja wypełniajaca), askorbinian sodu (stabilizator), lactobabacilus rhamnosus (bakterie), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca), glutaminian sodu, inozytol, alginian sodu (stabilizatory); składniki kapsułki: żelatyna, dwutlenek tytanu (substancja barwiaca); w opakowaniach do sprzedaży detalicznej
precedens GUS z 19 maja 2006 r.

1

Dołącz do zarejestrowanych użytkowników i korzystaj wygodnie z epodatnik.pl.   Rejestracja jest prosta, szybka i bezpłatna.

Reklama

Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.

czytaj

O nas

epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.

czytaj

Regulamin

Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.

czytaj