Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.41.27.0
-
1/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 10.41.27.0 -
1
2011.06.10 - Dyrektor Izby Skarbowej w Bydgoszczy - ITPP1/443-415f/11/TS
∟(...) uwodorniony Sposób wytworzenia produktu: tłuszcz w kostkach - producent "C." - Niemcy, Holandia Sposób przechowywania produktu: produkt chłodzony Kod PKWiU 2008: 10.41.27.0 „Olej palmowy surowy”. 52. Nazwa handlowa produktu: Tłuszcz palmowy Kod produktu: 980.004 Kod taryfy celnej 15119099 Rodzaj produktu: tłuszcz palmowy (...)
1
Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.
epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.
Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.