Interpretacje podatkowe do PKWiU 20.53.10.0
-
2/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 20.53.10.0 -
1
2014.12.23 - Dyrektor Izby Skarbowej w Warszawie - IPPP3/443-956/14-2/SM
∟(...) Ośrodka Klasyfikacji i Nomenklatur Urzędu Statystycznego w Łodzi, Aromat należy klasyfikować, na gruncie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług w grupowaniu PKWiU 20.53.10.0 „Olejki eteryczne; mieszaniny substancji zapachowych” (CN 3301 „Olejki eteryczne (nawet pozbawione terpenów), włącznie z konkretami i absolutami; (...)
2011.07.04 - Dyrektor Izby Skarbowej w Łodzi - IPTPP2/443-23/11-4/PM
∟(...) PKWiU 10.82.21.0, naturalny aromat wanilii - bourbon (mieszaninę substancji zapachowych stosowaną w przemyśle spożywczym i do produkcji napojów) pod symbolem PKWiU 20.53.10.0,wsady i dodatki do jogurtów, serków i deserów (wyrobów cukierniczych pozostałych, gdzie indziej niesklasyfikowanych) pod symbolem PKWiU 10.82.23.0,czekolady (...)
1
Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.
epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.
Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.