Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.20.25.0
-
2/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 10.20.25.0 -
1
2014.09.30 - Dyrektor Izby Skarbowej w Warszawie - IPPP1/443-912/14-4/IGo
∟(...) 10.13.14.0 „Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi”;grillowane lub smażone dania z ryb (dorsz z cukinią, łosoś atlantycki, mintaj panierowany):PKWiU 10.20.25.0 „Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań z ryb”.Dodatkowo Spółka chce zaznaczyć, że nie występowała ona z (...)
2010.07.07 - Dyrektor Izby Skarbowej w Bydgoszczy - ITPP1/443-364/10/AP
∟(...) w Łodzi informację, iż jeden z wyrobów – sałatki rybne, zawierające powyżej 40% ryby, mieszczą się : według klasyfikacji z 2008 r. – w grupowaniu PKWiU 10.20.25.0 jako „ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań”, natomiast według obowiązującej dla celów podatkowych (...)
1
Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.
epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.
Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.