Precedensy GUS do PKWiU 10.39.15.0
- Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
2/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.39.15.0 - Fasola zakonserwowana w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)
1
PKWiU 10.39.15.0 -
∟„fasola w sosie pomidorowym” o składzie: fasola biała 46%, woda, koncentrat pomidorowy, cebula świeża, substancje zagęszczające: skrobia e 1422 i mąka pszenna, cukier, olej roślinny, sól, naturalne przyprawy aromatyczno-smakowe (w tym seler), substancja wzmacniająca smak - glutaminian sodu
precedens GUS z 21 lutego 2012 r.
PKWiU 10.39.15.0 -
∟fasola w sosie pomidorowym o składzie: fasola biała (44%), woda, koncentrat pomidorowy (7%), mąka pszenna, cukier, warzywa (seler, cebula, pietruszka), sól, pieprz czarny, pakowana w słoje z zamknięciem metalowym
precedens GUS z 7 grudnia 2010 r.
1