Precedensy GUS do PKWiU 10.72.19.0
- Pozostałe piekarskie i ciastkarskie wyroby suche lub konserwowane
3/614 - precedensów GUS
do PKWiU 10.72.19.0 - Pozostałe piekarskie i ciastkarskie wyroby suche lub konserwowane
Rozporządzenie Rady Ministrów z dnia 29 października 2008 r. w sprawie Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług (PKWiU) (Dz.U.nr 207 poz. 1293 z późn. zm.)
1
PKWiU 10.72.19.0 -
∟paluszki ptysiowe, o składzie surowcowym: mąka pszenna, woda, margaryna, sól, jajka, cukier; wypiekane z ciasta parzonego
precedens GUS z 25 marca 2013 r.
PKWiU 10.72.19.0 -
∟pumpernikiel - pieczywo żytnie pełnoziarniste, o składzie: śruta żytnia, woda, ekstrakt słodu (jęczmień), sól, drożdże
precedens GUS z 31 stycznia 2012 r.
PKWiU 10.72.19.0 -
∟bułka tarta
precedens GUS z 14 maja 2010 r.
1