Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.39.99.0
-
1/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 10.39.99.0 -
1
2013.04.23 - Dyrektor Izby Skarbowej w Bydgoszczy - ITPP3/443-86/13/JK
∟(...) Po blanszowaniu warzywa zostają zamrożone. Uzupełniając wniosek Zainteresowany wskazał dodatkowo, że opisane wyżej czynności są sklasyfikowane do PKD 1039.Z, PKWiU 10.39.99.0 - „Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw”. Olej opałowy jest dostarczany od podmiotu pośredniczącego do podmiotu zużywającego . (...)
1
Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.
epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.
Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.