Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.51.40.0
-
3/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 10.51.40.0 -
1
2016.01.22 - Dyrektor Izby Skarbowej w Katowicach - IBPP2/4512-946/15/EK
∟(...) 10.39.17.0), szczypiorku (PKWiU 01.13.44.0), porcji kukurydzy konserwowej (PKWiU 10.39.17.0), porcji kebabu drobiowego (PKWiU 10.12.10.0), porcji sera żółtego (PKWiU 10.51.40.0), śmietanki do kawy (PKWiU 10.51.12.0), cytrynki do herbaty (PKWiU 10.32.17.0) oraz chipsów ziemniaczanych (PKWiU 10.31.14.0) Wnioskodawca powinien stosować (...)
2011.06.10 - Dyrektor Izby Skarbowej w Bydgoszczy - ITPP1/443-415d/11/TS
∟(...) w panierce Sposób wytworzenia produktu: kawałki sera, panierowanie, smażenie, schłodzenie, mrożenie Sposób przechowywania produktu: produkt mrożony Kod PKWiU 2008: 10.51.40.0 „Sery i twarogi”.W związku z powyższym zadano następujące pytanie: Według jakich stawek podatku od towarów i usług opodatkowana jest sprzedaż przez (...)
2011.04.22 - Dyrektor Izby Skarbowej w Bydgoszczy - ITPP1/443-31/11/MN
∟(...) towary, które zamierza Pan produkować są sklasyfikowane są wg Polskiej Klasyfikacji Towarów i Usług następująco:masło – 10.51.30.0, sery i twarogi – 10.51.40.0, jogurty – 10.51.52.0. Wyjaśnił Pan również, iż środkami stosowanymi w procesie produkcyjnym będą bakterie kwasu mlekowego i podpuszczka, stosowane w (...)
1
Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.
epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.
Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.