Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.84.23.0
-

 

Interpretacje podatkowe do PKWiU 10.84.23.0

Podaj kod

tylko interpretacje potwierdzone opiniami klasyfikacyjnymi wydanymi przez Główny Urząd Statystyczny (GUS)

Do wyszukiwarki należy wpisać wyłącznie niżej wskazany najbardziej szczegółowy symbol, np. PKWiU 66.21 źle | 66.21.10.0 dobrze
pozycje PKWiU np. 00.00.00.0   |   podklasy PKD np. 00.00.A   |   rodzaje KŚT np. 000   |   klasy PKOB np. 0000   |   dziesięciocyfrówki PKWiU 1997 np. 00.00.00-00.00


6/481753 - interpretacji podatkowych
do PKWiU 10.84.23.0 -

1

2018.01.04 - Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej - 0114-KDIP1-1.4012.644.2017.2.KOM
     ∟(...) mielenia i traktowania parą wodną w celu wyeliminowania mikroorganizmów, a następnie konfekcjonowany w torebki o pojemności 15 g, mieszczący się w grupowaniu PKWiU 10.84.23.0, (dalej: „Kmin rzymski”);kminek suszony w proszku - towar będzie zakupiony w Polsce w postaci nasion poddany procesowi oczyszczania, suszenia, mielenia i (...)

2017.12.18 - Dyrektor Krajowej Informacji Skarbowej - 0114-KDIP1-1.4012.595.2017.1.KOM
     ∟(...) mielenia i traktowania parą wodną w celu wyeliminowania mikroorganizmów, a następnie konfekcjonowany w torebki o pojemności 15 g, mieszczący się w grupowaniu PKWiU 10.84.23.0, (dalej: „Kmin rzymski”); kminek suszony w proszku - towar będzie zakupiony w Polsce w postaci nasion poddany procesowi oczyszczania, suszenia, mielenia i (...)

2015.06.10 - Dyrektor Izby Skarbowej w Warszawie - IPPP1/4512-265/15-2/KC
     ∟(...) mieszczący się w grupowaniu PKWiU 10.84.21.0 (dalej: „Pieprz Kolorowy”); pieprz młotkowany z kolendrą - pakowany w saszetki, mieszczący się w grupowaniu PKWiU 10.84.23.0 (PKWiU 10.84.23.0: „Cynamon przetworzony; pozostałe przyprawy przetworzone”.) (dalej: „Pieprz Młotkowany z Kolendrą”); Wskazane powyżej produkty w (...)

2015.01.09 - Dyrektor Izby Skarbowej w Poznaniu - ILPP4/443-541/14-5/EWW
     ∟(...) dotyczącej podatku od towarów i usług w zakresie stawki podatku dla sprzedawanego przez Wnioskodawcę „Ziela angielskiego ziarno” zgrysowanego o grupowaniu PKWiU 10.84.23.0 #61485; jest prawidłowe.UZASADNIENIEW dniu 7 października 2014 r. został złożony ww. wniosek o wydanie interpretacji indywidualnej dotyczącej podatku od (...)

2015.01.09 - Dyrektor Izby Skarbowej w Poznaniu - ILPP4/443-541/14-4/EWW
     ∟(...) o grupowaniu PKWiU 01.28.12.0, „Ziela angielskiego ziarno” doczyszczonego o grupowaniu PKWiU 01.28.12.0 oraz „Ziela angielskiego ziarno” zmielonego o grupowaniu PKWiU 10.84.23.0 – jest prawidłowe.UZASADNIENIEW dniu 7 października 2014 r. został złożony ww. wniosek o wydanie interpretacji indywidualnej dotyczącej podatku od (...)

2013.05.27 - Dyrektor Izby Skarbowej w Katowicach - IBPP2/443-162/13/KO
     ∟(...) do grupowania 01.28.12.0 wg PKWiU z 2008 r.,cynamon surowy, klasyfikowany do grupowania 01.28.15.0 wg PKWiU z 2008 r.,cynamon przetworzony, klasyfikowany do grupowania 10.84.23.0 wg PKWiU z 2008 r.,goździki surowe, klasyfikowane do grupowania 01.28.16.0 wg PKWiU z 2008 r.,imbir surowy, suszony, klasyfikowane do grupowania 01.28.17.0 wg (...)

1

Dołącz do zarejestrowanych użytkowników i korzystaj wygodnie z epodatnik.pl.   Rejestracja jest prosta, szybka i bezpłatna.

Reklama

Przejrzyj zasięgi serwisu epodatnik.pl od dnia jego uruchomienia. Zobacz profil przeciętnego użytkownika serwisu. Sprawdź szczegółowe dane naszej bazy mailingowej. Poznaj dostępne formy reklamy: display, mailing, artykuły sponsorowane, patronaty, reklama w aktywnych formularzach excel.

czytaj

O nas

epodatnik.pl to źródło aktualnej i rzetelnej informacji podatkowej. epodatnik.pl to jednak przede wszystkim źródło niezależne. Niezależne w poglądach od aparatu skarbowego, od wymiaru sprawiedliwości, od inwestorów kapitałowych, od prasowego mainstreamu.

czytaj

Regulamin

Publikacje mają charakter informacyjny. Wydawca dołoży starań, aby informacje prezentowane w serwisie były rzetelne i aktualne. Treści prezentowane w serwisie stanowią wyraz przekonań autorów publikacji, a nie źródło prawa czy urzędowo obowiązujących jego interpretacji.

czytaj